Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Make-up voor voetbalvrouwen

Wil je tijdens het WK ook je kleding en make-up aanpassen? Met de kleuren rood, wit, blauw en oranje kan je echt alle kanten op! Van subtiel vlaggetje op je wang of rood-wit-blauw gelakte nagels, tot complete outfits, pruiken en make-up. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Rond Koningsdag schreven we al over hoe je er toch stijlvol kunt uitzien in oranje. Hier lieten we je zien dat je echt niet naar de feestwinkel hoeft om toch aan leuke oranje getinte kleding te komen.

Advertentie

Oranje make-up

Met make-up kan je echt alle kanten op. Van oranje oogschaduw en lipstick, tot het lakken van je nagels in onze nationale driekleur. Als je echt durft en een heel vaste hand hebt, lak je de complete vlag op je nagels.

In onderstaand filmpje kan je goed zien hoe je nagels echt in oranje sferen kunt lakken!

Ben je nog op zoek naar oranje make-up? Etos heeft een uitgebreid make-up assortiment om een hippe oranjelook te creëren. Zo kan jij er op je oranje-best uitzien. Naast nagellak in de kleuren rood, wit, blauw en oranje, verkopen ze ook eyepencils in deze kleuren. Zo kun je van je ogen ware eyecatchers maken.oranje make-up

 

Oranje accessoires

Je kan verder helemaal los gaan met pruiken, boa’s, sjaals etc. Voor een echt fashionstatement draag je natuurlijk de flagdress. En wil je het huis ook helemaal in oranje sferen brengen? Kijk dan eens voor  oranje accessoires op de site van bijvoorbeeld bol.com. Zo haal je eenvoudig vanuit je luie stoel de oranjesfeer in huis!

Wat doe jij om in oranje sferen te komen?

Speel hier de snackpuzzel van zondag 23 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Zin in een puzzel? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel van zondag 23 februari – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien