Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Deze simpele mascara-truc geeft je meteen nog langere wimpers

Wie wil er nou niet lange, krullende wimpers? Je kunt voor wimperextensions gaan, maar als je dat te duur en/of te veel onderhoud vindt, hebben wij nog een goede tip.

Het enige wat het je kost, is een kleine verandering in de manier waarop je nu mascara aanbrengt. Wat je nodig hebt, is een handspiegeltje en een mascara.

Advertentie

Dit is wat je doet: Normaal gesproken begin je aan de basis van je wimpers, maar nu breng je het eerste laagje mascara aan op de uiterste puntjes aan de bovenkant van de wimpers. Daarna kijk je naar beneden in een spiegeltje om ervoor te zorgen dat je mascaraborsteltje zo dicht mogelijk bij de wortel komt. Vervolgens zigzag je het borsteltje van de basis naar de puntjes zoals je normaal gesproken ook doet.

Waarom het werkt: Als je meerdere laagjes mascara aanbrengt over de hele lengte van de wimpers, kan het te zwaar worden en gaan klonteren. Door het eerste laagje aan te brengen aan de bovenkant van de puntjes krijg je lengte waar je dat het hardste nodig hebt, zonder dat de mascara zich opstapelt.

Bron: PureWow. Beeld: iStock 

Lees meer

Speel hier de Zweedse puzzel van zaterdag 18 januari

Zweedse puzzel Libelle

Premium

Zin om lekker te puzzelen dit weekend? Waag je aan deze topper van een Zweedse puzzel.

Na aankoop heb je 7 dagen om 'm af te maken. Zet 'm op!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien