Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Deze simpele mascara-truc geeft je meteen nog langere wimpers

Wie wil er nou niet lange, krullende wimpers? Je kunt voor wimperextensions gaan, maar als je dat te duur en/of te veel onderhoud vindt, hebben wij nog een goede tip.

Het enige wat het je kost, is een kleine verandering in de manier waarop je nu mascara aanbrengt. Wat je nodig hebt, is een handspiegeltje en een mascara.

Advertentie

Dit is wat je doet: Normaal gesproken begin je aan de basis van je wimpers, maar nu breng je het eerste laagje mascara aan op de uiterste puntjes aan de bovenkant van de wimpers. Daarna kijk je naar beneden in een spiegeltje om ervoor te zorgen dat je mascaraborsteltje zo dicht mogelijk bij de wortel komt. Vervolgens zigzag je het borsteltje van de basis naar de puntjes zoals je normaal gesproken ook doet.

Waarom het werkt: Als je meerdere laagjes mascara aanbrengt over de hele lengte van de wimpers, kan het te zwaar worden en gaan klonteren. Door het eerste laagje aan te brengen aan de bovenkant van de puntjes krijg je lengte waar je dat het hardste nodig hebt, zonder dat de mascara zich opstapelt.

Bron: PureWow. Beeld: iStock 

Lees meer

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien