Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Vanaf déze leeftijd gaan we massaal minder naar de ZARA

De ZARA: een van de populairste kledingwinkels van de wereld, al jaren. Maar toch gaan we vanaf een bepaalde leeftijd minder en minder naar de Spaanse keten.

Zo blijkt uit onderzoek dat we vanaf ons 25e steeds minder hier onze kleding kopen.

Advertentie

Tijden veranderen
De grootste groep ZARA-fans is tussen de 23 en 27 jaar oud. Na die 27 jaar gaan we steeds minder naar deze zaak. Vanaf ons 33e neemt ’t nog wat drastischer af. Toch is het vergeleken met andere merken niet een bijzondere daling – je kledingsmaak verandert nou eenmaal door de jaren.

En waar je als jonge twintiger wellicht een wat lager budget hebt, kun je als dertiger wat meer besteden aan je garderobe. En tja, dan is de keuze van hippe kledingzaken dus ook gelijk groter. Maar ja, hoe dan ook: winkelen doen we op álle leeftijden…

LEES OOK:

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts € 19,95.

Bron: Grazia. Beeld: Getty

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien