Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Koningin Máxima gespot in een prachtige en betaalbare ton sur ton-outfit

Koningin Máxima ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Bij elk werkbezoek maakt ze indruk met haar prachtige outfits, zelfs in tijden van corona. Dit keer werd ze gespot in een prachtige nude outfit die ook nog eens hartstikke betaalbaar is.

Donderdagmiddag bezocht koningin Máxima woonzorglocatie Drentheplantsoen voor licht-verstandelijk gehandicapten van stichting Middin in Den Haag. Hier ging ze in gesprek met familieleden en met leden van de organisatie hoe het contact met de cliënten momenteel plaatsvindt en wat dat voor hen betekent. Ook sprak ze met de voorzitter van de raad van bestuur van Middin en leden van de Middin-brede stuurgroep COVID-19. Zij vormen samen het crisisteam dat de afgelopen weken beslissingen nam over maatregelen en aanpassingen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en de bewoners en begeleiders zo veel mogelijk te beschermen.

Advertentie

Betaalbare ton sur ton-outfit

Máxima droeg tijdens dit overleg een ton sur ton-outfit in de kleur nude. Het betrof een culotte (29,95 euro) en matching mouwloze top van de Zara (39,95 euro). De look maakte ze af met een bijpassend riempje in haar taille en matching pumps. Verder droeg ze oorbellen in dezelfde nude-tint én had ze een sjaal bij zich voor als ze het koud kreeg.

De zelfde look als Máxima? Hier koop je vergelijkbare culottes en tops:

Zara Máxima

Weten hoe Máxima op de hoogte blijft van de laatste modetrends? Anne-Flore vertelt het je in onderstaande video:

Bron: BrunoPress + Modekoningin Máxima. Beeld: BrunoPress

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien