Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Máxima draagt blauwe jumpsuit die dit najaar niet in je kast mag ontbreken

Een rok, een broek, een jumpsuit: onze koningin kan alles hebben. Met alles bedoelen we ook echt álles. Woensdag droeg koningin Máxima een donkerblauwe jumpsuit die haar opnieuw prachtig stond.

De jumpsuit die Máxima droeg naar een workshop voor vrouwelijke ondernemers is een ontwerp van haar favoriete designer Natan. Ze droeg de jumpsuit al een paar keer eerder, maar met de rode peeptoes en prachtige oorhangers gaat-ie weer door voor nieuw. Zo’n klassieker gaat gelukkig ook nooit vervelen:

Advertentie

Máxima

Koningin Máxima is dol op zijde, maar in de toekomst gaan we haar meer zien in een andere stof. Royaltyvlogger Josine vertelt welke.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Modekoninginmaxima.nl. Beeld: ANP

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien