Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Máxima draagt opnieuw opvallende glitterjurk naar Koningsdagconcert

Gisteravond vond traditiegetrouw het Koningsdagconcert plaats in Amersfoort, de stad waar de koninklijke familie dit jaar Koningsdag viert. Voor deze bijzondere gelegenheid koos Máxima voor een heel feestelijke jurk.

Elk jaar bieden koning Willem-Alexander en koningin Máxima in de plaats waar Koningsdag georganiseerd wordt het Koningsdagconcert aan. Mensen die betrokken zijn bij de organisatie worden uitgenodigd om dit concert samen met de koning en koningin bij te wonen. Ook prinses Beatrix, prins Constantijn en prinses Laurentien waren gisteravond aanwezig bij het concert.

Advertentie

Glitterjurk
Maxima droeg gisteravond een jurk met een uitlopende rok van Claes Iversen. Deze glitterjurk droeg ze vorig jaar ook naar het 5 mei-concert. Toen kreeg ze veel complimenten voor de jurk en ook een jaar later staat het haar nog steeds fantastisch:

 

Ook prins Constantijn, prinses Laurentien en prinses Beatrix waren bij het concert aanwezig:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Modekoningingmaxima.nl. Beeld: ANP.

Leona Philippo spreekt voor één keer over haar geaardheid: “Als bij donderslag wist ik: het komt door háár” 

Leona

LHBTI... Dit zijn geen letters, maar dit gaat over mensen. En over houden van wie we willen. Daarom vertelt de biseksuele Leona Philippo haar verhaal. “Hoe meer openheid ik geef, hoe dichter bij we bij acceptatie komen.”

Leona Philippo (41) is singer-songwriter, actrice en motivational speaker. Met haar ex-vrouw kreeg ze Manuel (9). Zoon Tymon (2) kreeg ze alleen. Voor één keer spreekt ze publiekelijk over haar geaardheid.

“Ik ben helemaal niet bezig met mijn geaardheid, nooit geweest ook. Als er in interviews naar wordt gevraagd, ga ik er zelfs liever n

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien