Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Koningin Máxima combineert rode hoed met deze populaire modetrend

Koningin Máxima ging woensdag weer op pad. Deze keer was de bestemming Amersfoort. Op deze herfstige dag koost ze een outfit die helemaal binnen de trends van dit najaar past.

Om te zorgen dat haar kapsel niet werd verpest door de regen, droeg Máxima woensdag een prachtige bordeauxrode hoed. Die hoed past ook weer perfect bij de rest van de outfit.

Advertentie

Ruitprint
Onze koningin droeg een asymmetrische rok met en jasje met een ruitprint en daarbij een top in bijna dezelfde kleur als de hoed. Vooral de ruit zien we dit najaar veel terug in de winkels. Máxima laat alvast zien hoe je dat stijlvol combineert:

Máxima Máxima

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Modekoninginmaxima.nl. Beeld: ANP

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien