Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Koningin Máxima is in India en draagt geweldige en bijpassende outfit

Koningin Máxima is in de nacht van zondag op maandag aangekomen in India, waar ze drie dagen zal blijven voor een werkbezoek voor de Verenigde Naties.

De koningin had zichzelf weinig rust gegund, want hoewel ze om half twee ’s nachts aankwam, stond haar eerste afspraak vanochtend om half negen al gepland.

Advertentie

Bekende jurk
Vanochtend richt de koningin zich op een reeks besprekingen met vertegenwoordigers van VN-organisaties en Indiase instellingen die betrokken zijn bij het verbeteren en vergroten van de toegankelijkheid tot financiële diensten op het Indiase subcontinent. En Máxima ziet er als altijd ook vandaag weer stralend uit, in een jurk van Edouard Vermeulen van modehuis Natan, die ze volgens de website Modekoningin Máxima al tweemaal eerder droeg in 2015.

De jurk krijgt gelijk een leuke twist door de prachtige sjaal, die de koningin eerst losjes over één schouder droeg, maar later om haar beide schouders wikkelde. Om door een ringetje te halen, wat jij?

Máxima is veel op pad. In deze video wordt uitgelegd waarom zij het drukker heeft dan koning Willem-Alexander:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bron en beeld: ANP.

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien