Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Koningin Máxima is in India en draagt geweldige en bijpassende outfit

Koningin Máxima is in de nacht van zondag op maandag aangekomen in India, waar ze drie dagen zal blijven voor een werkbezoek voor de Verenigde Naties.

De koningin had zichzelf weinig rust gegund, want hoewel ze om half twee ’s nachts aankwam, stond haar eerste afspraak vanochtend om half negen al gepland.

Advertentie

Bekende jurk
Vanochtend richt de koningin zich op een reeks besprekingen met vertegenwoordigers van VN-organisaties en Indiase instellingen die betrokken zijn bij het verbeteren en vergroten van de toegankelijkheid tot financiële diensten op het Indiase subcontinent. En Máxima ziet er als altijd ook vandaag weer stralend uit, in een jurk van Edouard Vermeulen van modehuis Natan, die ze volgens de website Modekoningin Máxima al tweemaal eerder droeg in 2015.

De jurk krijgt gelijk een leuke twist door de prachtige sjaal, die de koningin eerst losjes over één schouder droeg, maar later om haar beide schouders wikkelde. Om door een ringetje te halen, wat jij?

Máxima is veel op pad. In deze video wordt uitgelegd waarom zij het drukker heeft dan koning Willem-Alexander:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bron en beeld: ANP.

Áltijd groen in je keuken met deze zelfgemaakte kruidentrolley

kruidentrolley

Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Maar waar laten we al die potjes? Nou, in deze leuke trolley, die je heel makkelijk zelf maakt.

Dit heb je nodig voor de kruidentrolley

  • Zwarte houten keukentrolley € 49,- | 6 opbergblikken taupe 11x11x16 cm € 4,- p.st | Houten schaal Venezia € 7,- | Schuurblok middel € 1,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien