Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Wil je er net zo vrolijk bij lopen als Máxima? Dit zijn de leukste jumpsuits met bloemenprint

Afgelopen maandag was het Koningsdag, dat werd gevierd als Woningsdag. Het koningshuis ging nergens heen, maar voor de verjaardag van koning Willem-Alexander waren al zijn vrouwen natuurlijk netjes opgedoft. Niet alleen de 3 dochters zagen er fantastisch uit, ook Máxima schitterde in een geweldige jumpsuit. 

En wij hebben een aantal jumpsuits met bloemenprint voor jou uitgezocht.

Advertentie

Bloemenprint

Tijdens de toespraak van Willem-Alexander in de hal van paleis Huis ten Bosch zagen we koningin Máxima in een geweldige jumpsuit van het Britse label Seren. Het label staat bekend om de vrolijke en fleurige printjes op de kleding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit jaar wordt #Koningsdag thuis gevierd. Ook door de Koning en zijn gezin. Kort na 10.00 uur spreekt de Koning een korte boodschap uit via o.a. NPO1 en daarna ook via Koningsdagthuis.nl en de socialmediakanalen van het Koninklijk Huis.⠀ ⠀ Voorafgaand wordt door heel Nederland het Wilhelmus gezongen en meegespeeld met het Koninklijk Concertgebouworkest. De Koninklijke Familie sluit gedurende de dag bij verschillende online activiteiten aan. Om 16.00 uur wordt de dag afgesloten met de Nationale Toost. #koningsdagthuis⠀ ⠀ Volg vandaag de #Koningsdagthuis van de Koninklijke Familie via de socialmediakanalen van het Koninklijk Huis en Koningsdagthuis.nl.⠀ ⠀ ⠀ #koninklijkgezin #thuis #koning #koningin #prinsessen #koningwillemalexander #koninginmáxima #prinsesamalia #prinsesalexia #prinsesariane #paleishuistenbosch #kingsday #royalfamily #oranjethuis #denhaag @koningsdagthuis 📸RVD

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op

Hoewel het weer na Koningsdag een stuk minder is geworden, zitten we met onze gedachten inmiddels al rond de zomer. En als jouw garderobe ook wel wat vrolijke printjes kan gebruiken, dan zit je hier helemaal goed. We hebben de leukste jumpsuits met bloemenprint voor je op een rijtje gezet:

De outfit van Máxima op Koningsdag is royaltyvlogger Josine natuurlijk ook niet ontgaan. Bekijk hier wat zij ervan vond:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: Brunopress

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien