Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

'Koningin Máxima is wat frisjes gekleed voor de tijd van het jaar'

Koningin Máxima bezoekt vandaag het Hofstad Lyceum in Den Haag.

En hoewel het inmiddels 8 november is en we te maken hebben met behoorlijk herfstachtig weer, lijkt onze koningin zich daar niet veel van aan te trekken.

Advertentie

Blote armen
Zo werd ze gespot in een jurkje met korte mouwen en droeg ze pumps. Het lijkt erop dat ze een huidkleurige panty onder haar jurk aanhad – wat niet geheel verrassend is. Dit schrijft immers ook een officiële etiquette voor; dat de koningin áltijd een panty dient te dragen. Behalve bij informele gelegenheden – dan wil het nog wel eens voorkomen dat ze bijvoorbeeld met sandaaltjes in de zomer geen panty aantrekt.

Steun
Haar bezoek van vandaag stond in het teken van de Gender and Sexuality Alliance (GSA), een jongerengroep die zich inzet voor een betere omgeving op scholen voor lesbische, homoseksuele, biseksuele, trans- en intersekse mensen.


Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron & Beeld : ANP

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien