Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Koningin Máxima trekt bekende outfit uit de kast voor bezoek aan Sumatra

Het is donderdag voor het koningspaar de derde en de laatste dag van het staatsbezoek aan Indonesië. Willem-Alexander en Máxima bezochten vandaag het eiland Sumatra en daar heeft de koningin een linnen pak voor uit de kast getrokken.

En dat pak kennen we al ergens van…

Advertentie

Máxima verscheen met een linnen culotte aan. Daarboven droeg ze een linnen top met oranje applicaties. Dit pak is ontworpen door Vermeulen van Natan. Ze droeg hierbij een haarband in dezelfde kleur als het linnen pak. In haar hand had ze een oranje, duurzame clutch van A Bag with a Story en aan haar voeten had ze oranje ballerina’s van Ferragamo. Aan haar vinger had ze een oranje met zilveren ring.

Koningsdag 2019

Komt deze look je bekend voor? Dat kan goed kloppen. De koningin droeg dit pak al eerder op Koningsdag in 2019. De haarband, de ballerina’s en de ring hebben we nog niet eerder gezien. Op Koningsdag droeg Máxima een hoed en handschoenen in dezelfde kleur als het linnen pak en combineerde ze het met oranje pumps.

Coronavirus

Op Sumatra aan het Tobameer, stonden Willem-Alexander en Máxima de pers te woord. Ze hebben vanaf daar gereageerd op de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Zo noemde Máxima het ‘raar’ om nu niet in Nederland te zijn en stak Willem-Alexander de artsen in Nederland een hart onder de riem.

Máxima  op Sumatra:

Máxima op Koningsdag 2019:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Modekoninginmaxima.nl. Beeld: Brunopress

Lees meer

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien