Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Zo komt Máxima aan haar smalle wespentaille

Alles wat  koningin Máxima draagt staat haar prachtig. Zij weet precies hoe ze met stijl accenten kan leggen. Zo heeft ze ook een aantal trucs om je taille smaller te laten lijken, bijvoorbeeld met de empirelook.

Het belangrijkste: knoop je jasje hoog in je taille dicht of kies voor een jurk met een ceintuur of koord op die hoogte. Dit kan ook met een contrasterende kleur, of juist een opvallende riem.

Advertentie

Postzakjasje
Het jasje zelf kan ook het accent op de taille leggen. Zo droeg koningin Máxima het bekende postzakjasje van ontwerper Jan Taminiau, waarbij de kleuren van de Nederlandse vlag het accent op de taille leggen.

Tijdens het bezoek begin juli aan Curaçao droeg Máxima nog een allerliefst jurkje die haar taille mooi accentueerde.

Oranje jurkje_Libelle

maxima wespentaille

Bekijk ook: Met deze dames deelt Máxima haar kledingkast.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Nouveau, Beeld: ANP

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien