Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Ton-sur-ton: Koningin Máxima van top tot teen in beige voor werkbezoek

Koningin Máxima bracht woensdag een werkbezoek aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Voor dat bezoek koos ze voor een mooie beige outfit.

Beige is het nieuwe zwart als je de nieuwe zomercollecties mag geloven. Het is een van de nieuwe kleuren voor de komende zomer en dat is koningin Máxima natuurlijk ook niet ontgaan. Ze droeg woensdag een beige pantalon met daarbij een blouse en schoenen in een andere tint beige. Perfect voor deze lentedag:

Advertentie

Zelf ook wat beige items toevoegen aan je garderobe? Wij hebben de leukste items op een rijtje gezet:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: Brunopress

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien