Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Mensen betalen méér geld voor deze gympen als ze er gedragen uitzien

Je hebt mensen die hun nieuwe gympen het liefst zo fris en smetteloos mogelijk houden. Dan zijn er ook nog mensen die juist gaan voor de afgedragen look en hun gympen pas mooi vinden als ze eruit zien alsof ze meerdere festivals hebben doorstaan. 

Sommige mensen gaan zelfs zover dat ze met hun fonkelnieuwe schoenen expres in de plassen stampen en door de modder rollen. Het merk Converse zag een gat in de markt en ontwierp gympen met een gedragen uitstraling. Voor die ‘afgetrapte’ look tel je wel pak ‘m beet €20 extra neer.

Advertentie

Brandschone gympen

Dat klinkt te gek voor worden, méér geld betalen voor schoenen die er gedragen uit zien, maar is volgens Converse heel logisch. De gympen moeten immers nog bewerkt worden. Voor dat geld krijg je dus wel een paar brandschone gympen, terwijl je bij een tweedehands paar meestal moet gissen wat de vorige eigenaar erop uitspookte.

Moddervlekken

Iets voor jou? De ‘Chuck Taylor All Star Basic Wash’ is verkrijgbaar in grijs en donkerblauw en is dus afgemaakt met ‘moddervlekken’ op de stof en de zool. Deze wassing is ook verkrijgbaar in het hogere model en de Chuck 70 (het retro model van de klassieke All Stars).

 

Zie jij je gympen toch het liefst zo onberispelijk mogelijk? Dan ziet hier vast een leuk exemplaar tussen. 

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: Converse, iStock

Anne-Wil: “Ik hoop zo dat de baby haar alles zal brengen waarnaar ze zo verlangt”

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze vergeet spontaan de coronaregels als ze Manon feliciteert.

Lees hier het Dagboek van Willeke, de kleindochter van Anne-Wil. 

Zaterdag

Terwijl ik probeer mijn aandacht bij de klanten te houden, dwalen mijn gedachten toch steeds af naar Manon. Zwanger. Eindelijk. Ze heeft niet eens zo veel gezegd toen ze me belde om het te vertellen. Haar stem k

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien