Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Meer volume voor dun haar!

Heb jij dun haar en droom je al jaren van een volumineuze coupe? Vergeet een haartransplantatie en volume shampoos. Er zijn veel simpelere tips waarmee je volume kunt creëren.

Dun haar is erg fragiel. Het kan hierdoor niet goed tegen zware chemische behandelingen. Mocht je dat wel willen doen, dan is het erg belangrijk dat je je haar daarna intensief behandelt met herstellende producten. Gelukkig kun je ook volume creëren zonder je haar aan te tasten. Zo krijgt dun haar al meer volume en diepte als je bijvoorbeeld laagjes of een pony laat knippen.

Advertentie

De pony
De pony geeft de indruk dat je voller haar hebt. Door haar in je gezicht creëer je namelijk de illusie dat het volumineuzer is dan wanneer je een rechte scheiding hebt. De rechte pony is dit voorjaar ook weer helemaal terug van weggeweest, dus extra leuk om het eens te proberen.

De krul erin
Krullen creëren volume. Het is veel werk om elke dag aan de slag te gaan met je krultang. Gelukkig zijn er makkelijkere manieren om krullen te maken. Slaap bijvoorbeeld met een vlecht in je haren. Als je ‘s ochtends de vlecht losmaakt heb je een mooie, rommelige zigzag krul in je haren. Een beetje haarlak erin, en klaar is Kees!

Rommelig effect
Een rommelig kapsel zorgt ook voor meer volume. Bovendien lijkt het alsof je dikker haar hebt. Hoe je dit creëert? Maak een aantal krullen met een krultang, haal de vingers door de krullen en het resultaat is een rommelig effect. Een goede laag volume haarlak zorgt dat het ook nog eens goed blijft zitten. Simpel maar mooi!

Áltijd groen in je keuken met deze zelfgemaakte kruidentrolley

kruidentrolley

Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Maar waar laten we al die potjes? Nou, in deze leuke trolley, die je heel makkelijk zelf maakt.

Dit heb je nodig voor de kruidentrolley

  • Zwarte houten keukentrolley € 49,- | 6 opbergblikken taupe 11x11x16 cm € 4,- p.st | Houten schaal Venezia € 7,- | Schuurblok middel € 1,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien