Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Dít vinden mannen de meest sexy plek voor een tattoo

Als je besluit een tatoeage te nemen en je weet eindelijk wát voor een je wilt, dan rest nog maar 1 vraag: wáár laat je die tattoo zetten?

Nu is onderzocht wat mannen de meest sexy plek vinden voor een tattoo bij een vrouw.

Advertentie

Wauw, schat
Volgens een onderzoek van Zensa speelt het voor mannen mee waar je tattoo zit of ze je inkt leuk vinden. Zo zijn je schouders, rug en heupen de meest geliefde plekken voor een tattoo als het aan mannen ligt. Zij vinden vrouwen met een beetje inkt op 1 van deze plekken het meest sexy. Andere plekken die goed scoren zijn: onderrug en bovenarmen, ribbenkast, onderarmen, polsen en enkels.

Doe maar niet
Minder geschikt vinden ze je gezicht, nek, handen of billen. Dus mocht je nog twijfelen, kies dan wijs. Uit het onderzoek blijkt ook dat 42 procent van de mannen vindt dat vrouwen met tatoeages er avontuurlijk uitzien. Doe er je voordeel mee 😉

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: NSMBL. Beeld: Getty

Zo ziet deze week (11 t/m 17 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien