Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Dit is wereldwijd de meestverkochte mascara (en wij snappen wel waarom)

De zoektocht naar de perfecte mascara is een lastige. Het komt namelijk erg precies, want het éne borsteltje is het andere niet. Ben je op jacht naar een nieuwe variant? Zoek dan niet verder. Dít is namelijk wereldwijd de meestverkochte mascara – en da’s niet zonder reden.

Het betreft de Better Than Sex-mascara van het merk Too Faced. En ook onze hoofdredacteur Hilmar Mulder is groot fan van het make-up product.

Advertentie

Wapperende wimpers 
Wat een mascara goed maakt is voor iedereen verschillend. Het is – hoe gek het ook klinkt – een van de meest persoonlijke make-up producten uit de toilettas van de vrouw. De ene persoon vindt een dik borsteltje met dikke haren ontzettend fijn in gebruik, terwijl een ander juist wapperende wimpers van een klein borsteltje met dunnere haartjes krijgt.

Wereldwijd geliefd
Toch lijkt er nu een variant op de markt te zijn die bij iedereen de perfecte blik creëert. De Better Than Sex-mascara van Too Faced vliegt wereldwijd namelijk over de toonbank. Tsja, dan moet het wel een goede zijn, nietwaar? Het goedje is niet goedkoop, want voor het product tel je € 22,45 neer. Maar dan heb je wel wat, als we de lovende berichten mogen geloven.

Bestellen maar
Wil je hem uitproberen? Dan hoef je daarvoor niet eens de deur uit. Je kunt de populaire mascara gewoon heel gemakkelijk online bestellen.

 

Leg je liever geen 22 euro neer voor een mascara en ga je voor een goedkopere variant? Dan zijn dit onze favorieten:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Cosmopolitan, Lookfantastic. Beeld: iStock

Lees meer

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien