Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Meghan en Kate gaan voor matchende outfit in déze prachtige kleur

Het is vandaag Thanksgiving en speciaal daarvoor ging Meghan Markle eropuit om tweehonderd maaltijden te koken voor daklozen.

Terwijl Meghan druk in de pannen roerde bracht schoonzus Kate een bezoek aan de University College London. En, hoe gezellig: ze besloten hun outfits op elkaar af te stemmen.

Advertentie

Bordeuxrood
Hoewel het programma van de zwangere Meghan iets is aangepast – ze gaat het iets rustiger aan doen – blijft de hertogin een bezige bij. En zelfs tweehonderd maaltijden koken doet Meghan in stijl: ze droeg deze bordeauxrode jas en jurk van Club MonacoDe jurk kun je trouwens hier voor zo’n 275 euro kopen. Wát een prachtige kleur!

MeghanMarkle-Libelle

Schoonzus Kate besluit haar outfit dus te matchen met die van Meghan (of andersom, we weten niet wie er als eerst wakker was in Kensington Palace). Zij koos voor een blazer en rok van het merk Paule Ka, in combinatie met een zwarte col. Ook haar staat de bordeauxrode kleur geweldig, vinden wij.

KateMiddleton-Libelle

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Bron: Elle.nl. Beeld: GettyImages 

Meghans beste vriendin heeft veel invloed op haar koninklijke leven:

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien