Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

De favoriete laarzen van Meghan Markle zijn weer op voorraad (en hier koop je ze)

Je zou verwachten dat de Duchess of Sussex de prachtigste collecties schoenen in haar paleis laat leveren. Maar niets is minder waar, want Meghan Markle scoort haar schoeisel in een winkel waar ook jij en ik die kunnen bestellen.

Het prijskaartje is daarentegen wel een ander verhaal. Voor de suède olijfkleurige laarzen legde ze € 629,- neer. Autsj!

Advertentie

Al eerder gezien
In februari 2019 zagen we Meghan verschijnen met de laarzen van het merk Sarah Flint. Dat was niet de eerste keer dat Meghan schoenen van dit merk droeg, want voordat ze prins Harry ontmoette was ze al trouw aan het Amerikaanse merk, dat in Italië wordt gemaakt.

Dankzij de goede grip van de schoen kon ze hooggehakt (en zwanger!) de sneeuw trotseren. Genoeg reden voor veel vrouwen om de laarzen in huis te halen, want ze waren toen binnen no-time uitverkocht. Niet gelukt om ze toen te bemachtigen? Dan is er nu goed nieuws: de voorraad is bijgevuld en de laarzen zijn weer te bestellen.

Goed, we begrijpen dat het een bedrag is waar je ‘u’ tegen zegt, en dus zijn wij de beroerdsten nog niet om een betaalbare beige, of een bruine variant op te snorren.

Libelle’s beautyvlogger Susan analyseert in haar vlog de make-up van Meghan Markle. In de bladen wordt geschreven dat Meghan niet zoveel make-up gebruikt, maar volgens Susan klopt dat niet helemaal:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: purewow. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien