Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Meghan Markle verschijnt in prachtig paarse (zwangerschaps)jurk

Meghan Markle deed onlangs verdrietige uitspraken over haar leven als royal in een documentaire. De hertogin verscheen dinsdagavond voor het eerst weer in het openbaar.

En hóe.

Advertentie

(Zwangerschaps)jurk
Meghan droeg een paarse jurk, die je misschien wel herkent. Ze droeg het prachtige exemplaar ook al eens tijdens haar zwangerschap, toen baby Archie zo’n 5 maanden in haar buik zat. Zonde om weg te gooien, moet ze gedacht hebben. Ook nu staat de jurk de hertogin nog prachtig. En wat kan ze die paarse kleur toch goed hebben.

Meghan Markle Libelle

Meghan met dezelfde jurk in januari, toen ze nog zwanger was:

Meghan Markle paarse jurk Libelle

One Young World
Meghan was aanwezig bij de openingsceremonie van One Young World. Dit is een congres waarbij jonge leiders van over de hele wereld worden samengebracht om oplossingen te ontwikkelen voor dringende kwesties. Meghan was hier als raadgever namens de commonwealth van de Britse koningin Elizabeth. Maar ze zette zich vóór ze trouwde met prins Harry ook al in voor deze organisatie.

#WeLoveYouMeghan
Ondanks alle kritiek die Meghan de afgelopen tijd over zich heen kreeg, straalde ze dinsdagavond. Misschien komt dat wel door de vele steunbetuigingen die ze heeft ontvangen na het verschijnen van de documentaire Harry & Meghan: an African journey. Op social media steken mensen Meghan een hart onder de riem onder de hashtag #WeLoveYouMeghan. Wij houden ook van Meghan. Zéker als ze paars draagt.

De jurk van het merk Babaton is met zo’n 125 euro voor koninklijke begrippen trouwens behoorlijk betaalbaar, maar helaas al hartstikke uitverkocht. Wij zochten andere paarse parels voor in je garderobe voor je uit:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Daily Mail. Beeld: ANP, Getty

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien