Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Meghan Markle steelt de show op US Open in prachtige spijkerjurk

Meghan Markle verraste iedereen toen ze afgelopen weekend ineens op de tribune van het US Open tennistoernooi zat. Tijdens de finale droeg de hertogin een casual spijkerjurk. En zoals gewoonlijk zag ze er weer prachtig uit. 

Supporter
Kersverse mama Meghan was afgelopen weekend in New York bij de finale van de US Open om haar vriendin Serena Williams aan te moedigen. Serena stond in de finale van het grootse tennistoernooi, maar verloor de spannende wedstrijd.

Advertentie

Prachtig
Meghan zag er zoals altijd uit om door een ringetje te halen. Ze droeg een hippe spijkerjurk van het merk J.Crew. Ze combineerde de denim jurk met een grijze jas die ze nonchalant over haar schouders had hangen. En een pilotenzonnebril maakte haar look helemaal af.

Najaar
Deze spijkerjurk is ideaal voor deze tijd van het jaar. Hij is casual en luchtig, waardoor je hem nog lang kan dragen in het najaar. Nu nog met blote benen en als het kouder wordt met een dunne panty eronder. De jurk kost 118 dollar (107 euro), maar is bij J.Crew helaas al uitverkocht.

Niet getreurd! Er zijn genoeg andere spijkerjurken te vinden. We hebben de leukste voor je op een rijtje gezet:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Glamour. Beeld: Getty Images

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien