Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Meghan Markle verbreekt koninklijke protocol door déze kleur nagellak te dragen

Meghan pakt de dingen graag anders dan anders aan. En dat geldt ook voor het koninklijke protocol, klaarblijkelijk.

Al vanaf het moment dat Harry en Meghan verloofd waren, lapte Meghan het protocol aan haar laars. Tijdens de eerste officiële fotosessie voor de aankondiging van hun huwelijk koos ze ervoor om geen panty te dragen. En dat terwijl Kate, Diana én Elizabeth dat destijds wel deden.

Advertentie

Naturel
Maar is het je ook al eens opgevallen dat Kate Middleton en Elizabeth niet op de camera worden vastgelegd met een felle kleur op hun nagels? De royals worden namelijk geacht een naturelle kleur nagellak te dragen. Elizabeth wordt niet voor niets al jaren met dezelfde (nude) kleur gezien.

Fasion Awards
Maar daar trekt Meghan zich niets van aan, zo zagen we bij British Fashion Awards 2018. Zwangere Meghan beklom daar het podium om een grote modeprijs uit te reiken aan de ontwerper van haar trouwjurk. Dat deed ze in een prachtige zwarte jurk met bijpassende, juist ja, zwarte nagellak. En dat valt dus niet onder de Britse etiquette.

Rood
Meghan is niet de enige royal die geen notitie neemt van het koninklijke protocol met de kleur van haar nagels. Prinses Diana is vaak gezien met felrood gelakte nagels.

Maar we moeten toegeven, wat staat de jurk (inclusief babybuik!) met bijpassende nagellak haar prachtig:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: people.com. Beeld: ANP

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien