Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Deze metallic kledingstukken kun je gerust iedere dag aan

Glitters, pailletten, zilver en goud: de maand waarin je naar hartelust je feestelijkste kledingstukken kunt dragen, is weer aangebroken. Dit is het moment om uit te pakken door jezelf in te pakken. Met metallic, welteverstaan. 

Van een beetje glitter en glans knapt een mens op. In zo’n metallic-kleurige blouse ziet niemand dat je een gebroken nacht achter de rug hebt. Draag het casual op een spijkerbroek, houd het bescheiden door alleen voor metallic details te gaan of doe ‘es gek en hul jezelf van top tot teen in zo’n glanzende outfit. Zo mooi dat het zonde is om te bewaren voor Kerst en Oud en Nieuw alleen.

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#iambold because I choose to be visible regardless of my age. What makes you bold? @swatch #swatchBIGBOLD

Een bericht gedeeld door Grece Ghanem (@greceghanem) op

In welke van deze items zie jij jezelf deze maand wel schitteren?

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock, Instagram.

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien