Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Zó ziet de vader van Michiel Huisman eruit

Michiel Huisman is hard op weg een van de populairste ‘exportproducten van de lage landen’ te worden. Hij speelt in films met topacteurs zoals Brad Pitt en Reese Witherspoon en is nu te zien in de populaire serie ‘Game of Thrones’.

Voordat Michiel Huisman de oversteek waagde naar Amerika had hij al een aardige track record opgebouwd in Nederland. Zo speelde hij onder andere in Nederlandse films en series zoals Zwartboek, Phileine zegt sorry, Costa en ’t Schaep met de 5 pooten.

Advertentie

Dat zowel zijn acteertalent als zijn uiterlijk indruk maakt blijkt wel uit het feit dat hij ook de hoofdrol in de Chanel-commercial vertolkte. Samen met topmodel Gisele Bündchen was hij daarin minutenlang te bewonderen.

Leuk natuurlijk, maar zijn looks heeft hij niet helemaal van een vreemde. Op onderstaande foto is namelijk duidelijk te zien dat hij de genen van zijn vader heeft meegekregen.

My dad is on set today. Meet Huissie 🙂 #harleyandthedavidsons #behindthescenes

Een foto die is geplaatst door Michiel Huisman (@michielhuisman) op


Michiel Huisman is getrouwd met actrice Tara Elders, zij werden op 9 juni 2007 de trotse ouders van dochter Hazel. Het gezin woont tegenwoordig in de Amerikaanse stad New Orleans.

In deze video zie je hoe Michiel Huisman verrast wordt door speciaal bezoek op de set.

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Getty Images

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien