Kapselproductie Beeld Jeannette Huisman
KapselproductieBeeld Jeannette Huisman

Modellen gezocht voor een kapselproductie in Libelle!

Voor de nieuwe Libelle x Rob Peetoom kapselproductie in Libelle zijn we op zoek naar leuke, fotogenieke vrouwen. We zoeken vrouwen met kort haar: van pixie tot maximaal een boblengte; in elke haarkleur en -structuur. Lijkt het je leuk om voor ons op de foto te gaan? Geef je dan nu op!

RedactieJeannette Huisman

Belangrijk: Het gaat hier niet om een metamorfose. Je wordt in principe niet geknipt of gekleurd, alleen gestyled voor de fotoshoot. De minimale leeftijd is 25 jaar.

De fotoshoot zal plaatsvinden op woensdag 17 en donderdag 18 augustus a.s. in de Rob Peetoom Factory in Halfweg.

Wat moet je doen?

Vul onderstaande vragen in en mail deze, inclusief een recente (pas)foto in kleur (waarop het losse haar goed zichtbaar is), naar: oproep@libelle.nl onder vermelding van ‘Libelle 45 kapselproductie’.

Naam:

Leeftijd:

Adres + Woonplaats:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Kledingmaat boven:

Geknipt in Rob Peetoom salon? : Ja, in …. / nee

Voorkeursdatum en -tijd: 17 of 18 augustus, ochtend of middag:

Alleen volledig ingevulde aanmeldingen + foto worden in behandeling genomen. Alleen als je wordt uitgekozen, wordt er vóór 10 augustus contact met je opgenomen door Libelle. De fotoshoot zal plaatsvinden bij de Rob Peetoom Factory in Halfweg en ongeveer 2,5 uur van je tijd kosten.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden