Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Déze onverwachte modetrend komt rechtstreeks uit de kast van oma

Alles wat je vroeger droeg, komt op enig moment weer terug. Die jeans met wijde pijpen had je écht moeten bewaren en nu blijkt zelfs dat onze oma’s ons al die tijd al iets wilden leren.

Als iemand op dit moment namelijk héél hip is, dan is het Queen Elizabeth wel. Wij hadden ook niet verwacht dat we dat ooit zouden zeggen, maar zij blijkt met haar favoriete haaraccessoire helemaal mee te gaan met de laatste trends.

Advertentie

Outfit
Het sjaaltje om je hoofd is namelijk helemaal terug en dat is lang niet meer alleen om je kapsel netjes te houden als het weer iets minder is. Nee, de sjaaltjes zijn nu echt onderdeel van je outfit:

 

Dat wist Elizabeth natuurlijk allang:

Ook op zoek naar zo’n sjaaltje? Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Purewow.com. Beeld: Getty.

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien