Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Dit is dé modetrend voor thuiswerkers de komende maanden

Wekker om 8 uur, joggingbroek aan, laptop open en aan de slag. Voor velen ziet het leven er de laatste maanden zo uit. Kunnen we nog wel spreken van modetrends, nu we allemaal thuis achter onze laptop zitten? Jazeker, en wel van de trend ‘Zoom chic’!

En dat ziet er zo uit.

Advertentie

Biz-leisure

Deze trend, die ook wel biz-leisure heet, komt voort uit de manier waarop we tegenwoordig werken. Thuis, vanachter de laptop maar wel met een agenda vol online video-meetings. Wat trek je aan als je lekker thuis zit, maar wel een beetje verzorgd voor de dag moet komen bij klanten en collega’s? Nou, business on top, comfort at the bottom. Een comfortabele look aan de onderkant en een nette look aan de bovenkant. Denk aan een joggingbroek met een nette blouse. Een pyjamabroek met een blazer. Eigenlijk een lekker huispak, maar wel netjes van boven zodat je collega’s in je video calls een verzorgde look zien.

Andersom

Inmiddels begint deze trend zich uit te breiden. Zo kiezen sommigen ervoor om de casual en formele items met elkaar te verwisselen en te gaan voor een chique broek met een comfortabele top. Of juist voor een joggingbroek met chique hakken. Het leuke aan de trend is dat alle soorten items met elkaar kunnen worden gecombineerd. En dat levert een hoop interessante en mooie looks op.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Saturday

Een bericht gedeeld door hanna schönberg (@hannaschonberg) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

summer i’m so ready for you now!!!!!!! 🍉🍒

Een bericht gedeeld door hanna schönberg (@hannaschonberg) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Getting things done 💁🏼♀️ @boss #BOSStogether Anzeige

Een bericht gedeeld door Xenia Adonts (@xeniaadonts) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mix of home and going out …. Couldn’t decide so combined both ✌🏼 Yaaay or nay?

Een bericht gedeeld door Louise Dam-Weng (@louiweng) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

party at home 🌈

Een bericht gedeeld door MATILDA DJERF (@matildadjerf) op

De laatste nieuwtjes, tips en trend in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: HLN. Beeld: iStock. 

Lees meer

Als antibiotica niet meer werkt: dit moet je weten over bacteriofagen

bacteriofagen

Premium

We worden steeds resistenter voor antibiotica, en dat is volgens artsen een groot probleem. Gelukkig is er een alternatief: bacteriofagen. Wat zijn dat en waarom is die therapie in Nederland nog geen optie?

Inge: “Vijf jaar geleden kreeg ik een blaasontsteking. Die is niet adequaat aangepakt, waardoor ik met een bloedvergiftiging in het ziekenhuis belandde. Daarna ben ik nooit goed hersteld. Geregeld moest ik met spoed naar de huisarts omdat ik me beroerd voelde. Dan kreeg ik een nieuwe dosis medicijnen om de ontsteking eronder te krijgen, maar pillen hie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien