Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Modewereld neemt afscheid van Frans Molenaar

Frans Molenaar wordt vandaag in besloten kring begraven. De couturier overleed vorige week aan de gevolgen van een val van de trap. 

Frans Molenaar wordt begraven op Zorgvlied in Amsterdam. De genodigden gaan na de begrafenis naar het Amstel Hotel voor een afscheidsbijeenkomst. De couturier gaf twintig jaar lang al zijn modeshows in dat hotel. Volgens zijn persoonlijke assistent wordt het een afscheid ‘op z’n Frans’: met witte wijn en bitterballen. Onder anderen schoenontwerper Jan Jansen  en modejournalist Fiona Hering houden tijdens het afscheid een toespraak.

Advertentie

Honderdste collectie
Frans stierf aan de gevolgen van een val van de trap, vorige maand in zijn huis in Amsterdam. De ontwerper brak daarbij een paar ribben en een middenvoetsbeentje. Hij werd opgenomen in het VU-ziekenhuis waar zijn gezondheidstoestand verslechterde. Molenaar zou in mei van dit jaar 75 jaar zijn geworden. In maart stond de presentatie van zijn honderdste collectie gepland.

Bron: BuzzE

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien