6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Moeder krijgt kritiek op déze outfit die ze naar bruiloft zoon droeg

Een bruiloft draait om twee lovebirds die in het huwelijksbootje stappen. Alle aandacht moet naar hen gaan. En, heel belangrijk: je mag nooit mooier zijn dan de bruid. Volgens critici houdt deze moeder uit het Engelse Newcastle zich niet aan die ongeschreven regel. 

De vrouw kocht een lange jurk met metallic zilveren details speciaal voor de bruiloft van haar zoon. Om zélf te dragen, inderdaad. Een echte eyecatcher. Maar is het wel zo’n gepaste outfit voor op een bruiloft?

Advertentie

Schreeuw om aandacht
Forummers op Mumsnet verschillen daar duidelijk van mening over. Sommigen vinden dat de vrouw er met zo’n jurk uitziet als de bruid of een bruidsmeisje. “Als mijn schoonmoeder dit op mijn bruiloft zou dragen, zou ik dat ongepast en een schreeuw om aandacht vinden”, reageert er één. “Deze jurk kan nogal botsen met een bruidsjurk. Persoonlijk zou ik dit risico niet lopen, tenzij ik zeker zou weten dat de bruid het oké vindt”, reageert een ander.

Wat is er mis met glitters?
Maar anderen komen voor de moeder op. “Ik zou juist trots zijn als mijn schoonmoeder het figuur en zelfvertrouwen zou hebben om dit te dragen”, reageert één van de forummers. Een ander voegt toe: “Een bruiloft is een feest, zeker als je eigen kind gaat trouwen! Ik snap niet wat er mis is met wat glitters dragen.”

Wat vind jij: is de jurk too much voor op de bruiloft van je kind?

Jurk moeder bruidegom kritiek

Jurk moeder bruidegom kritiek 2

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Daily Mail. Beeld: John Lewis, iStock

De Dag Nadat Vervolg 5: Ik mijn honden moest laten inslapen

Premium

Karlijn (45): “Thuiskomen was die eerste periode het moeilijkst. Al die jaren werd ik thuis begroet door twee blije honden, nu was het doods, stil en leeg. Ook fysiek: al die mandjes, al die kussens waren weg; wat een ruimte.''

''Het verdriet was immens en ik kon en wilde er niet altijd over praten. In het begin heb ik echt mensen uit mijn omgeving gemeden, al lukte dat niet altijd. Dan kwam ik mensen tegen die ik kende van het honden uitlaten, die natuurlijk naar Sammy en Saartje vroegen. Ik moest vaak mijn uiterste best doen om niet in tranen uit te barsten.

[premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien