Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Net zo mooi als Máxima: hier koop je haar oorbellen voor nog geen € 13,-

Onze koningin Máxima is al vaker gespot met betaalbare kleding van ketens als Zara en H&M, maar verscheen hiermee vervolgens nooit mee bij publieke optredens.

Tot eind januari, toen ze een bezoek bracht aan een softwarebedrijf in Leusden en vervolgens aanschoof bij een bijeenkomst van de Sociaal-Economische Raad in Den Haag. Ze droeg die dag een prachtige auberginekleurige outfit met bijpassende auberginekleurige hangers.

Advertentie

Prijskaartje
En die heeft onze majesteit gewoon bij kledingketen H&M gescoord. De oorbellen komen uit de zomercollectie en zijn nu helaas niet meer in de donkere kleur verkrijgbaar. Maar goed nieuws: ze zijn er nog wel in een zomerse abrikooskleur voor € 12,99.

Paars pak
Stiekem ook fan geworden van het paarse broekpak van Máxima? Die is volgens Josine van Modekoningin Máxima van het Belgische modehuis Natan, waar Máxima wel vaker shopt.

In dít kledingstuk zullen we Máxima dit seizoen vaak gaan zien: 

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Toch liever een andere variant op de abrikooskleurige oorbellen? Wij sprokkelden er een aantal voor je op (inclusief bijna dezelfde als die van Máxima, maar dan bij de Hema!):

Bron: Modekoningin Máxima. Beeld: ANP

Speel hier de snackpuzzel van zaterdag 25 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zaterdag 25 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien