Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Allemaal even prachtig: de mooiste Máxima-outfits van vorig jaar

Koningin Máxima maakt geregeld indruk met haar prachtige outfits. Ze heeft een klassieke en elegante stijl en voorziet haar looks vaak van een heel eigen twist.

Zien we haar de ene dag in een sprookjesjurk bij een staatsbanket, draagt ze de volgende dag een hip pak tijdens een bezoek aan een goed doel.

Advertentie

Hiep hiep hoera

Zondag blaast onze koningin 49 kaarsjes uit. Een groot feest zit er in verband met de huidige maatregelen helaas niet in. Toch zal het in Huis ten Bosch ongetwijfeld een gezellige dag geweest zijn. Zo is Máxima de keuken ingedoken om haar favoriete Argentijnse lekkernij te bakken. Op Instagram deelde ze zondag het recept met iedereen die de traktatie ook eens wil proberen.

En wij trakteren je op deze heuglijke dag graag op de mooiste outfits van onze koningin van afgelopen jaar:

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Werkbezoek in zwart-wit

Onze koningin wordt geregeld gespot in een opvallende kleur. Ze staat er dan ook om bekend niet terug te deinzen voor een in het oog springend printje of kleurrijk motief. Afgelopen week droeg ze tijdens een werkbezoek aan een bedrijf in Alkmaar echter een zeer klassieke, ingetogen outfit, bestaande uit een nette witte blouse en een zwarte pantalon. Ze maakte het geheel af met nette zwarte hakschoenen en een stijlvolle clutch. En ook dat stond haar uiteraard weer prachtig.

Afgelopen jaar verraste Maxima ons ook met een keur aan prachtige galajurken. Royaltyvlogger Josine blikt terug op de 10 meest bijzondere en mooie avondjurken van de koningin:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: ANP & Brunopress

Lees meer

Als antibiotica niet meer werkt: dit moet je weten over bacteriofagen

bacteriofagen

Premium

We worden steeds resistenter voor antibiotica, en dat is volgens artsen een groot probleem. Gelukkig is er een alternatief: bacteriofagen. Wat zijn dat en waarom is die therapie in Nederland nog geen optie?

Inge: “Vijf jaar geleden kreeg ik een blaasontsteking. Die is niet adequaat aangepakt, waardoor ik met een bloedvergiftiging in het ziekenhuis belandde. Daarna ben ik nooit goed hersteld. Geregeld moest ik met spoed naar de huisarts omdat ik me beroerd voelde. Dan kreeg ik een nieuwe dosis medicijnen om de ontsteking eronder te krijgen, maar pillen hie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien