Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Allemaal even prachtig: de mooiste Máxima-outfits van vorig jaar

Koningin Máxima maakt geregeld indruk met haar prachtige outfits. Ze heeft een klassieke en elegante stijl en voorziet haar looks vaak van een heel eigen twist.

Zien we haar de ene dag in een sprookjesjurk bij een staatsbanket, draagt ze de volgende dag een hip pak tijdens een bezoek aan een goed doel.

Advertentie

Hiep hiep hoera

Zondag blaast onze koningin 49 kaarsjes uit. Een groot feest zit er in verband met de huidige maatregelen helaas niet in. Toch zal het in Huis ten Bosch ongetwijfeld een gezellige dag geweest zijn. Zo is Máxima de keuken ingedoken om haar favoriete Argentijnse lekkernij te bakken. Op Instagram deelde ze zondag het recept met iedereen die de traktatie ook eens wil proberen.

En wij trakteren je op deze heuglijke dag graag op de mooiste outfits van onze koningin van afgelopen jaar:

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Máxima

Werkbezoek in zwart-wit

Onze koningin wordt geregeld gespot in een opvallende kleur. Ze staat er dan ook om bekend niet terug te deinzen voor een in het oog springend printje of kleurrijk motief. Afgelopen week droeg ze tijdens een werkbezoek aan een bedrijf in Alkmaar echter een zeer klassieke, ingetogen outfit, bestaande uit een nette witte blouse en een zwarte pantalon. Ze maakte het geheel af met nette zwarte hakschoenen en een stijlvolle clutch. En ook dat stond haar uiteraard weer prachtig.

Afgelopen jaar verraste Maxima ons ook met een keur aan prachtige galajurken. Royaltyvlogger Josine blikt terug op de 10 meest bijzondere en mooie avondjurken van de koningin:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: ANP & Brunopress

Lees meer

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien