Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dit is nu al de populairste nagellakkleur van 2019

Het jaar is nog maar net begonnen en toch is er al een grote trend gesignaleerd. Een trend voor je nagellakkleur, welteverstaan. Dit jaar lakken we onze nagels volgens experts namelijk niet langer in het kersenrood of zachtroze, maar verven we ze massaal grijs.

Dus we de trend moeten geloven, wordt de hype rondom de boeken Vijftig tinten grijs nu dan ook doorgevoerd op ons beautyritueel.

Advertentie

Tijdloze nagellakkleur
Van lichtgrijs tot donkergrijs of een grijstint die neigt richting babyblauw: met grijs kun je alle kanten op. En dat is dan ook gelijk waarom het zo’n gewilde kleur is voor dit jaar. De nagellakkleur grijs is net zo veelzijdig als een subtiel nude kleurtje en tegelijkertijd ook tijdloos en klassiek.

Collectie vol grijstinten
Nagellakmerk Essie houdt de trends uit beautyland nauwlettend in de gaten, en heeft direct een overwegend grijze collectie uitgebracht. De nieuwe collectie bevat namelijk maar liefst 9 nieuwe neutrale kleuren, waaronder 6 tinten grijs.

Keuzestress?
Mocht je nu al niet kunnen kiezen in welke tint grijs jij je nagels wilt gaan lakken, dan kun je inspiratie opdoen bij nagelstyliste Betina Goldstein. Zij laat op haar Instagram zien dat je ook prima voor de dag kunt komen met nagels in allerlei verschillende kleuren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair. Beeld: iStock, Instagram

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien