Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Waarom je dit najaar vooral voor een saaie kledingstijl moet gaan

Dit seizoen zijn het geen felle kleuren, opvallende jurken en drukke prints die het modebeeld bepalen. Nee, dit najaar is de trend om je ‘boring’ te kleden. Juist zo’n ‘saaie’ kledingstijl is dit seizoen helemaal hip.

Hoe eenvoudiger, hoe beter is dit seizoen het advies. Een mooie gebreide trui met een hoge spijkerbroek of een pantalon met een ruime blazer. De ene keer met een klein hakje en de andere keer met sneakers. Ingewikkelder hoeft het niet te zijn.

Basics
Neutrale kleuren met zo min mogelijk tierelantijntjes; dat klinkt misschien saai, maar als je het goed aanpakt is het juist heel stijlvol. Extra fijn: je investeert in een paar goede basics (lees: mooi wit T-shirt, goede pantalon, zwarte blazer, mooie jeans en zwarte pumps) en je kunt het hele seizoen door.

Advertentie

Goede basics mogen niet ontbreken in je kast. Wij hebben de mooiste op een rijtje gezet:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Purewow.com. Beeld: Getty

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien