Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Nederlanders brengen miskopen niet terug

Een groot deel van de Nederlanders heeft kleding in de kast hangen met de prijskaartjes er nog aan. Ruim 42% brengt miskopen niet terug.

De meeste mensen zijn te laks of vinden het gênant om miskopen terug te brengen naar de winke l. Dat blijkt uit onderzoek van Personalshopper.nl die 500 Nederlanders aan de tand voelde over hun shopgedrag. 1 op de 10 mensen brengt zelfs nooit iets terug naar de winkel als iets achteraf tegenvalt. Mannen spannen daarin de kroon en doen dat nog minder.

Advertentie

Online miskopen
Opvallend genoeg worden online miskopen veel vaker geretourneerd dan miskopen uit de winkel. De ondervraagden schamen zich om terug te komen met een kledingstuk in de winkel – zeker als het personeel hen heeft overtuigd van de aankoop. Per post terugsturen is kennelijk laagdrempeliger en anoniemer.

Kaartjes
Meer dan de helft van alle miskopen gaat rechtstreeks door naar familie en vrienden. Een kwart van de Nederlanders laat het kledingstuk met kaartjes en al in de kast hangen. Eén op de vijf respondenten zet de miskopen op Marktplaats.

Bron: Personalshopper.nl

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien