Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Deze Nederlandse modewinkels verdwijnen tóch niet

De winkelstraten hadden het al jaren moeilijk, doordat steeds meer mensen hun kleding en andere spullen kopen bij webshops. Toen kwam ook nog de coronacrisis en konden sommige modezaken het hoofd niet meer boven water houden.

Een heleboel modewinkels werden onlangs failliet verklaard, maar zij maken nu toch een doorstart. Dat betekent dat je er gewoon kunt blijven winkelen, zowel online als in de fysieke winkels.

Advertentie

Modewinkels waren failliet, maar maken doorstart

Het gaat om de Nederlandse modemerken Miss Etam, Claudia Sträter, Expresso, Steps en Promiss. Zij werden onlangs failliet verklaard, maar er is een investeerder gevonden. Dit betekent dat de modemerken een doorstart maken.

Of alle bestaande winkels zullen blijven is nog niet bekend, wellicht dat sommige winkels alsnog hun deuren sluiten. De strategische plannen worden de komende weken aangescherpt. Dan wordt ook duidelijk wat de doorstart betekent voor de medewerkers van de modeketens.

Winkels als Miss Etam, Steps en Promiss blijven

Dit bericht bekijken op Instagram

WE ARE HERE TO STAY! Bedankt voor je vertrouwen in ons merk. Het zorgt ervoor dat we vol enthousiasme door kunnen én blijven gaan. We hebben zin in het nieuwe modeseizoen! Op dit moment zijn we druk bezig met de najaarscollectie. Stay tuned op onze social kanalen, want we houden je natuurlijk op de hoogte van al ons fashion news. Heb je een vraag? Kijk dan op onze website bij de meest gestelde vragen of stuur ons een pb. . . . #stepsaday #fashion #fridayvibes #friyay #friday #weekend #mode #styleinspo #stylist #inspo #dailyinspo #inspiration #shop #mode #stepsnl #ootd #ootdfashion #dresses #steps #stepsdresses #new #instagood #damesmode #lady #girls #shop #doorstart #heretostay #happy

Een bericht gedeeld door Steps (@stepsaday) op

Trakteer jezelf op een nieuwe tas

Lucca Baldi Vinci designer tassen
Lucca Baldi Vinci designer tassen
79,95

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: FashionUnited.nl. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien