Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Help: déze nietsverhullende trend uit de jaren 90 maakt een comeback

Kun jij je nog herinneren dat het in de jaren 90 helemaal hip was om je string een flink stuk boven je broek te laten uitkomen? De aanblik van een laaghangende broek in combinatie met een string doet je nu waarschijnlijk gruwelen, maar helaas: het lijkt er toch echt op dat deze trend een comeback maakt…

Nadat model Hailey Baldwin vorige maand met een zichtbaar roze string op de rode loper verscheen, wisten de grote modehuizen niet hoe snel ze erbij moesten zijn.

Advertentie

Terug van weggeweest
Vorige week liet model Bella Hadid een vergelijkbare outfit op de catwalk van Gucci zien en ook tijdens andere modeshows wordt het niemendalletje ineens opvallend vaak gespot. Toch is Hailey Baldwin geen trendsetter te noemen: de zichtbare string was namelijk in de jaren 90 al een grote hit, toen celebrities als Paris Hilton en Britney Spears regelmatig in lage broek met hoge string werden gespot.

Hip of niet, wij zien deze trend toch echt het liefst weer zo snel mogelijk verdwijnen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🦋 (@bellahadid) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Nieuwsblad.be. Beeld: Instagram, iStock

Memoires van een Maîtresse – Deel 39: “Misschien kun jij maar beter gaan”

memoires

Premium

Blijkbaar moet Sabine de trossen losgooien als het op geduld aankomt. De Kapitein doet uiterst vaag over hoe hun relatie nu verdergaat en haar telefoon is nog steeds in handen van Erik de IT-man.

Wanneer ik terugkom van de markt, staat mijn woonkamer bomvol mannen. Vandaag verhuist Thijs. Hij heeft een mooi appartement gevonden, 2 straten verderop. Het voelt ongemakkelijk, met mijn bloemen in mijn hand en al die grote beren die zich ook geen houding weten te geven. “Iemand koffie?” roep ik, maar uit de mokken die zij schalks in de lucht houden, weet ik dat mijn vraag m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien