Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

De nieuwste trend voor je nagels heeft alles te maken met parels

Nu de herfst weer is begonnen, betekent dat natuurlijk ook een andere look voor je nagels. Op Instagram is een nieuwe trend opgedoken: parels op je nagels.

Bij sieraden zien we al een tijdje dat parels helemaal trendy zijn. Of het nu in de vorm van een ketting, ring, haarspeld of oorbel is.

Advertentie

Makkelijk
Maar nu is het dus ook hip om parels op je nagels te dragen. En wat zo leuk is aan deze trend, is dat het heel makkelijk is om ze zelf aan te brengen. Bovendien kun je zo echt iets nieuws uitproberen, in plaats van gewoon een ander kleurtje.

Verzorgd
Lak eerst je nagels in een huidkleurige tint, ook wel nude genoemd. Wanneer je nagels volledig zijn opgedroogd, breng je een druppeltje nagellijm aan op de plek waar je de parel wilt hebben. Gebruik een pincet om de parel op je nagel te plakken. Doe er tot slot een mooie topcoat overheen en je nagels zijn er heel verzorgd uit. Of je de parels ook fijn vindt, is natuurlijk nog maar de vraag. Deze nieuwe trend is in december zeker ieder geval het proberen waard, want feestelijk is het helemaal.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🧜🏼♀️ 🐚 #manimonday

Een bericht gedeeld door Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) op

Wil je het uitproberen? Deze witte parels zijn speciaal gemaakt voor op je nagels:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: HLN.be. Beeld: iStock

Speel hier de woordzoeker van maandag 17 februari

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien