Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Obama droeg 8 jaar lang (!) dezelfde smoking – niemand had het door

Barack Obama is naast een charmante goedzak ook regelmatig uitgeroepen tot best geklede president. Iets waar zijn vrouw Michelle kostelijk om kan grinniken, onthult ze.

De voormalige First Lady weet namelijk hoe weinig tijd manlief in zijn garderobe steekt.

Advertentie

Sterker nog: voor ceremoniële gelegenheden droeg Obama zijn volle presidentschap altijd dezelfde smoking en schoenen. Al-tijd, 8 jaar lang.

De mensen in bovenstaande video kwamen om een afscheidsboodschap in te spreken voor Michelle Obama. Ze kregen vervolgens de verrassing van hun leven… 

Michelle onder vergrootglas
“Niemand die het ooit is opgevallen”, aldus Michelle op de Apple’s Worldwide Developers Conference in Californië. “Terwijl mijn jurken en accessoires iedere keer weer onder een vergrootglas werden gehouden.”

Zó oneerlijk, vindt de goedlachse vrouw. “Mijn schoenen, armbanden en kettingen werden constant volop gefotografeerd en besproken, maar over zijn smoking en schoenen werd 8 jaar lang met geen woord gerept.” Afgezien van het feit dat ‘ie er altijd gelikt uit zag, dan.

Binnen 10 minuten klaar
De oud-president is er overigens ook meer dan trots op dat ‘ie steeds dezelfde smoking rockte. Michelle: “Hij zei dan: ik ben klaar en daar heb ik 10 minuten over gedaan. En jij? Dan zei ik dat hij moest maken dat hij wegkwam.”

Om déze smoking gaat het, dus…

Barack Obama smoking 1

Barack Obama smoking 6

Barack Obama smoking 3

Barack Obama smoking 4

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: HLN. Beeld: ANP

Lees meer

Speel hier de woordzoeker van maandag 17 februari

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien