Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Oeps! Webshop blundert met foto's van jurk

Wanneer kledingwinkels kleren aandoen bij paspoppen of modellen, maken ze vaak gebruik van knijpers, zodat het kledingstuk perfect aansluit op het lichaam. Maar dan moet je ze natuurlijk niet vergeten weg te werken…

Een fout die de populaire webshop Asos waarschijnlijk geen tweede keer zal maken.

Advertentie

Asos
Het was een meisje uit Londen die het als eerste opmerkte. Op een foto in de webshop van Asos draagt een model een paarse jurk. Op het eerste gezicht is er nog niks geks te zien, totdat je naar de volgende foto’s gaat. Bij de foto’s die van de zijkant zijn geschoten, zie je namelijk aan de voorkant twee knijpers zitten, zodat het jurkje goed aansluit bij het slanke model. Oeps! ‘‘Uhmm Asos”, tweette het Britse meisje, ‘‘Ik denk dat je vergeten bent de knijpers weg te werken.” Haar tweet is bijna 35.000 keer gedeeld.

Excuses
Asos bood razendsnel haar excuses aan. ‘‘Hallo Ronnie, bedankt dat je dit bij ons meldt”, reageerde Asos via Twitter op het meisje. ‘‘Het spijt ons dat je de knijpers kunt zien op de foto. We zullen dit bespreken met het team van specialisten.” Binnen een mum van tijd waren de knijpers weggewerkt met photoshop.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bron: Twitter, Het Nieuwsblad. Beeld: iStock

Speel hier de snackpuzzel van zondag 23 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Zin in een puzzel? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel van zondag 23 februari – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien