Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Onbekende vrouw betaalt luiers voor moeder

In Amerika is wel iets heel bijzonders gebeurd;  een 73-jarige vrouw nam de kosten van drie pakken luiers voor haar rekening toen bleek dat een jonge moeder dit zelf niet kon betalen.

De gulle gever genaamd Carol Flynn, had zelf haar eigen boodschappen al afgerekend toen ze hoorde dat de vrouw achter haar niet genoeg geld had om drie pakken luiers te bekostigen. Carol besloot om de pakken luiers t.w.v. 120 dollar te betalen, zodat de jonge moeder haar 4 maanden oude zoontje kan verzorgen.

Advertentie

Kanefke, de jonge moeder, is Carol enorm dankbaar. Ze moet namelijk samen met haar gezin rond zien te komen van één inkomen.

Carol Flynn:  “Ik denk dat we dit soort dingen allemaal wat meer zouden moeten doen.”

Wij vinden dit een fantastisch mooi verhaal! Vind je ook dat we ons vaker voor elkaar in moeten zetten?

In onderstaand filmpje zie je hoe Carol Flynn de kosten voor haar rekening neemt.

 

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien