Ontvang wekelijks de e-column van Manon (dochter Anne-Wil)

Zoek binnen:

Ontwerper van trouwjurk prinses Eugenie deelt prachtige niet eerder vertoonde foto

Als je aan de foto’s van prinses Eugenie’s trouwdag terugdenkt, denk je vast aan de witte jurk van Peter Pilotto. Later die dag verruilde de prinses die jurk voor een zachtroze chiffon Zac-Posen jurk. En daar deelde de ontwerper maandag een ongeziene foto van.

De ontwerper deelt de foto deelt ter ere van de verjaardag van Eugenie. De Britse prinses werd zondag namelijk 29 jaar. Ontwerper Zac Posen schrijft er een een bijzondere tekst bij: “Eens in de zoveel tijd ontmoet je iemand waarvan je volledig ondersteboven raakt.”

Advertentie

Ontmoeting
“Vorig jaar leerde ik een jonge dame kennen”, gaat hij verder. Hij beschrijft de dame als een prinses met natuurlijke elegantie, een hart van goud en iemand met een geraffineerd gevoel voor humor. “Mijn studio en ik hadden de eer (en het genoegen) om samen met haar te werken aan haar speciale jurk”, schrijft hij er nog bij. Op de foto zien we Eugenie bescheiden lachen terwijl de ontwerper de roze cape in zijn handen heeft.

De jurk
Tijdens het jawoord van prinses Eugenie en Jack in de St. George’s Chapel droeg ze nog de witte jurk met een gewaagde lage rug. ’s Avonds verscheen Eugenie in de Royal Lodge in de zachtroze jurk. Eugenie liet het design voor deze jurk inspireren op prinses Grace van Monaco.

Prinses Eugenie’s eerste jurk:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#tbt to THE greatest day of my life

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien