1e rang kaarten voor Mamma Mia! de musical, nu €29,-

Zoek binnen:

Ook teveel mee op vakantie?

 

Advertentie

Een Brits onderzoek onder duizend vrouwen heeft aangetoond dat de gemiddelde vrouw ​​slechts een derde van de kleding die ze inpakt voor op vakantie ook daadwerkelijk draagt. Volgens de vrouwen die ondervraagd werden, zijn 57 artikelen in de koffer genoeg om een vakantie van twee weken mee door te komen.

Toch zeggen veel van hen meer dan 150 spullen in hun koffer te proppen. Dit varieert dan wel van kleding, schoenen, make-up en toiletartikelen. Er wordt ook veel meer zonnebrandcrème, make-up en beautyapparaten meegenomen dan nodig is.
De gemiddelde man neemt slechts veertig artikelen mee voor een vakantie van twee weken.

Veel vrouwen zijn bang om er op vakantie achter te komen dat er nog een kledingstuk thuis ligt dat ze graag hadden willen dragen. ”Het missen van de juiste schoenen of jas om mee te combineren kan een avond op je vakantie verzieken.” Veel vrouwen nemen om die reden extra artikelen mee. Dit alles onder het motto: ‘het zal maar nodig zijn’.

Nieuwe vakantiegarderobe?

Volgens het onderzoek plannen vrouwen hun vakantiegarderobe maanden van tevoren. Ze kopen nieuwe jurkjes, ondergoed, schoenen, badmode en accessoires  Deze nieuwe items moeten allemaal mee, maar de oude vertrouwde spullen worden er ook bij ingepakt. Hierdoor overpakt een vrouw haar koffer heel snel.

Met de komende vakantie in aantocht, ga jij ook op zoek naar nieuwe items? Wat neem jij allemaal mee op vakantie?

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien