6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Dit is dé oplossing tegen pijnlijke voeten door hakken (en het werkt écht!)

Dit is zo’n trucje waarvan je zou willen dat je het jáááren geleden al had ontdekt. 

Mochten jullie denken, ja ja dat is te mooi om waar te zijn. We hebben het trucje getest en het werkt écht. Het is niet zo dat je hoge hakken ineens als pantoffeltjes lopen, maar de pijn is zeker een stuk minder.

Advertentie

Pleistertape
‘Hóe dan?’, is nu natuurlijk de grote vraag. Door je derde en vierde teen (vanaf je grote teen) aan elkaar te binden met een stukje Leukoplast (of andere pleistertape) ontlast je de zenuw die voor de pijn in je voeten zorgt. Het resultaat: uren geen pijn! Het is echt zo simpel.

De mooiste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan.nl. Beeld: iStock.

Jörgen Raymann: “Het leven lacht me toe en ik lach keihard terug”

Jörgen Raymann - libelle

Premium

Er was een tijd dat succes hem deed vergeten waar het leven werkelijk om draait. Tegenwoordig is Jörgen Raymann (53) een stuk bescheidener, maar niet minder goedlachs. “Die moeilijke periode heeft me nederig en bescheiden gemaakt.”

We spreken Jörgen Raymann op een prachtig landgoed in Almere in Waterkasteel de Kemphaan, dat uitkijkt over een meer. Aan de overkant woont hij. Nog even, want de villa met tropisch zwembad en gym van 613 vierkante meter staat te koop. Nu zijn dochters Melody (26) en Jahlisa (22) op zichzelf wonen, verhuizen hij en zijn vrouw Sheila naar ee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien