Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Dit is dé oplossing tegen pijnlijke voeten door hakken (en het werkt écht!)

Dit is zo’n trucje waarvan je zou willen dat je het jáááren geleden al had ontdekt. 

Mochten jullie denken, ja ja dat is te mooi om waar te zijn. We hebben het trucje getest en het werkt écht. Het is niet zo dat je hoge hakken ineens als pantoffeltjes lopen, maar de pijn is zeker een stuk minder.

Advertentie

Pleistertape
‘Hóe dan?’, is nu natuurlijk de grote vraag. Door je derde en vierde teen (vanaf je grote teen) aan elkaar te binden met een stukje Leukoplast (of andere pleistertape) ontlast je de zenuw die voor de pijn in je voeten zorgt. Het resultaat: uren geen pijn! Het is echt zo simpel.

De mooiste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan.nl. Beeld: iStock.

Zo ziet deze week (11 t/m 17 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien