Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Outfit van de dag: de peplum

woensdag 3 december

Weer een koude dag vandaag, maar hopelijk kan het zonnetje toch nog wat warmte mee brengen. Voor het geval dat dat niet zo is, hebben we een dikke winterjas uitgezocht die mooi staat bij een peplum top. 

Advertentie

zijkant afbeeldingkopie De peplum

Een peplum is een geplooide strook die wijder valt dan de rest van het topje. Deze valt boven de heupen. Met een peplum kan je mooi het accent leggen op de taille. Een peplum hoeft niet per se aan een topje te zitten. Je kan een peplum ook vinden aan jurken, rokken en vesten. De peplum is voor elke gelegenheid te dragen. Draag overdag een peplum top met een skinny jeans en draag voor een avondje uit een peplum jurk.

Voor de koudere dagen (zoals vandaag) is het fijn als je een extra laag over je peplum item kan dragen. Een peplum staat vooral mooi in combinatie met een simpel vestje zoals in deze outfit of met een getailleerd jasje.

Naamloos-1kopie Naamloos-2 Naamloos-3
ONLY peplum top
€49,95
Bestel hier
VILA rok
€21,95
Bestel hier
WE Fashion jas
€89,95
Bestel hier
Naamloos-5 Naamloos-4 Naamloos-6
WE Fashion vest
€15,95
Bestel hier
River Island enkellaars
€60,-
Bestel hier
HEMA nagellak
€2,50
Bestel hier

 

Voor meer leuke outfits ga je naar Libelle: Outfit van de Dag

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien