Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Outfit van de dag: gepimpte trui

Zondag 7 december

De temperatuur gaat vandaag (gelukkig) wat stijgen, maar het gaat wel regenen. Daarom een leuk gekleurde jas. Dat zorgt voor wat extra vrolijkheid.

Advertentie

Naamloos-2 zjkant afbeelding Zelfmaker: gepimpte trui

Wil je weten hoe je een simpele grijze trui uniek kan maken? Maak er een gepimpte trui van! Het is een stuk makkelijker dan je denkt en het enige dat je er voor nodig hebt is een mooie wollen trui, een naaimachine en een groot stuk zachte nep-lammy. Als je geen naaimachine hebt, maak je maar geen zorgen. Het kan ook prima gedaan worden met naald en draad.

In de Libelle van deze week staan een hoop leuke mode-zelfmakers. Heb je zin om eens flink aan de slag te gaan en je garderobe wat op te frissen? Lees dan snel de nieuwe Libelle voor meer inspiratie.

mantel broek Naamloos-3
Dorothy Perkins mantel
€84,95
Bestel hier
Guess jeans
€100,-
Bestel hier
Second Female trui
€99,95
Bestel hier
Naamloos-4 Naamloos-5 Naamloos-6
Sacha schoenen
€99,99
Bestel hier
Esprit schoudertas
€49,95
Bestel hier
Sweet Deluxe oorbellen
€17,95
Bestel hier

 

Voor meer leuke outfits ga je naar Libelle: Outfit van de dag.

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien