Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Outfit van de dag: laagjes dragen

Vrijdag 5 december

Het wordt een koude dag, dus daarom lekker warme laagjes en zachte handschoenen. Dit is een makkelijke outfit om op pad te gaan voor last minute Sinterklaas boodschappen. Alvast een fijne pakjesavond toegewenst!

Advertentie

zijkant afbeelding Laagjes dragen

Laagjes dragen is een eenvoudige manier om jezelf warm te houden deze winter. Op deze wijze kan je veel meer leuke items uit je kledingkast gebruiken, dus ook de kledingstukken die wat minder warm zijn.  Probeer een trui met een blouse eronder en laat het kraagje boven de trui uitkomen. Dit is een grote trend op het moment en is zowel geschikt voor een casual outfit als een wat chiquere outfit.

Door verschillende laagjes te dragen is het makkelijk om jezelf goed te kleden op de temperatuur. Is het weer even wat warmer, dan trek je het jasje gewoon uit. Zo simpel is het. Wil je meer weten over laagjes combineren? Bekijk dan hier het advies van de redactie.

Naamloos-1kopie Naamloos-3 Naamloos-2
C&A blazer
€29,90
Bestel hier
Mango blouse
€34,99
Bestel hier
America Today trui
€39,95
Bestel hier
Naamloos-4 Naamloos-5 Naamloos-6
Esprit broek
€59,99
Bestel hier
vanHaren veterschoenen
€39,90
Bestel hier
Laimbock handschoenen
€29,99
Bestel hier

 

Ga voor meer leuke outfits naar Libelle: Outfit van de dag.

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien