Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Outfit van de dag: zwart gekleed

Donderdag 4 december

Vandaag een koude dag. Gelukkig is er weinig tot geen kans op neerslag. De outfit: zwart en stoer! Met een mooie winterjas erop ben jij voorbereid op het koude windje buiten. 

Advertentie

Outfit van de dag Zwart gekleed

Veel mensen associëren een compleet zwarte outfit met begrafenissen of saai.
Je kunt jezelf op heel veel verschillende manieren zwart kleden. Een zwarte outfit hoeft er helemaal niet saai en ‘begrafenis gerelateerd’ uit te zien.

In deze outfit wordt veel gebruik gemaakt van verschillende soorten stoffen. Dit zorgt ervoor dat het totaalplaatje boeiend blijft om naar te kijken. Zou je een zwarte outfit helemaal in dezelfde stofsoort aan doen, dan zorgt dit sneller voor een saai en minder interessant geheel. Dus: als je graag zwart kleedt, ga dan eens kledingitems gemaakt van verschillende stoffen met elkaar combineren.

Voordeel: zwart kleden doet ook nog eens slanker lijken.

Broek van de dag

DEPT
Broek €89,95
Bestel hier

Trui outfit

DEPT
Top €59,95
Bestel hier

Horloge van de dag

WeWood
Horloge €89,00
Bestel hier

Outfit tas

ESPRIT
Schoudertas €59,99
Bestel hier

Schoen van de dag

Bullboxer
Leren enkellaars €119,99
Bestel hier

Geïnspireerd geraakt? Ga voor meer leuke outfits naar: outfit van de dag.

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien