Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Outfit van de dag: bootcut jeans

Zondag 14 december

Met zo’n mooie zondag voor de boeg is het alleen maar fijn om een comfortabele en makkelijke outfit aan te trekken. Een bootcut jeans zit lekker en kan op veel manieren gecombineerd worden.

Advertentie

zijkant afbeelding Bootcut jeans

De bootcut jeans is één van de meest klassieke modellen van de spijkerbroek. Deze is strakker op de bovenbenen en de pijpen lopen wijd uit. Deze jeans is vooral erg flatterend voor vrouwen met een 8-figuur of een V-figuur. Als jij je benen langer wilt laten lijken, combineer dan een bootcut jeans met een paar mooie hakken.

Wil je weten welke jeans het beste bij jouw figuur passen? Lees dan snel hier het advies van de redactie.

Naamloos-8 Naamloos-9 Naamloos-10
Levi’s jeans
€94,95
Bestel hier
whkmp’s OWN top
€69,95
Bestel hier
Superstar vest
€59,95
Bestel hier
Naamloos-11 Naamloos-12
Converse gympen
€69,95
Bestel hier
Fossil horloge
€99,90
Bestel hier

 

Voor meer leuke outfit inspiratie ga je naar Libelle: Outfit van de Dag.

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien