Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Outfit van de dag: de bomberjack

Outfit van de dag

Zaterdag 13 december

Advertentie

Vandaag een vrij bewolkte dag, maar gelukkig weinig kans op neerslag. De outfit van vandaag heeft een donkere basis die gebroken wordt door een fleurige bomberjack. 

De bomberjack

De bomberjack is een jas die van oorsprong uit de jaren ’50 en ’60 komt. In die tijd was dit jasje voor piloten. Vaak zijn deze jassen vrij dik en hebben ze veel vulling van binnen. Dat was bedoeld om de piloten warm te houden bij de lage temperaturen op grote hoogte.

De bomberjack in deze outfit is stukke moderner en kan als leuk item fungeren op een broek. Het gemakkelijke en functionele aan dit bomberjack is dat hij zowel open als dicht gedragen kan worden. Je kunt dus kiezen of je het jasje als ‘trui’ of als ‘vest’ draagt.

Outfit van de dag broek

VERO MODA
Jegging €29,95
Bestel hier

bomberjack van de dag

VILA
Bomber jack €59,95
Bestel hier

Outfit van de dag

Mango
Shopper €29,99
Bestel hier

Schoen van de dag

River Island
Biker laars €60,00
Bestel hier

Geïnspireerd geraakt? Ga voor meer leuke outfits naar: outfit van de dag. 

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien