Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Outfit van de dag: rok met hoge taille

Vrijdag 12 december

Het wordt een grauwe dag vandaag. Vandaar een warme mantel en stevige laarsjes om deze regenachtige dag goed door te komen.

Advertentie

zijkant afbeelding Rok met hoge taille

Een rok met een hoge taille kan het beste gedragen worden door vrouwen met een 8-figuur of een H-figuur. Als je een van deze twee figuurtypes bent, dan heb je even brede schouders als heupen. Het verschil is dat een 8-figuur een smalle taille heeft met volle borsten en billen en een H-figuur heeft weinig taille en kleine borsten en billen. Door een rok met een hoog zittende taille te dragen leg je extra nadruk op het smalste deel van je lichaam. Zo creëer je de illusie van een 8-vormig lichaam.

Wil je weten welk figuurtype jij hebt en welke jurkjes dan het beste bij jouw passen? Lees dan hier het advies van de redactie.

Naamloos-2 Naamloos-1kopie Naamloos-4
mint&berry trui
€39,95
Bestel hier
Patrizia Pepe rok
€164,95
Bestel hier
Dorothy Perkins jas
€64,95
Bestel hier
Naamloos-3 Naamloos-5 Naamloos-6
Tamaris enkellaarzen
€99,95
Bestel hier
Tamaris oorbellen
€49,95
Bestel hier
s.Oliver panty
€12,95
Bestel hier

 

Voor meer leuke outfits ga je naar Libelle:

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien